Constatari auto & reparatii de peste 10 ani

Venim in sprijinul victimelor unui accident rutier pentru a intocmi dosarele de daune si sa efectuam reparatiile cu plata prin decontare directa de la societatea de asigurare la care soferul vinovat detine o polita RCA. Decontarea directa scuteste persoana care solicita remedierea daunelor auto pe baza unei polite RCA sau CASCO, de a plati personal reparatia autoturismului, achitarea facandu-se direct de catre societatea de asigurari, asadar facem constatarea la centrul nostru sau venim GRATUIT la domiciliul tau unde este parcata masina in acest moment, chiar in ziua Accidentului (sau cand poti tu), dupa care preluam masina in service si iti lasam o masina de schimb.

De ce sa ne alegi?

Imediat dupa apelul tau, ne punem in miscare. Trimitem imediat platforma pentru tractarea masinii daca este nedeplasabila. Iti aducem masina de schimb si preluam masina ta avariata. Facem constatarea rapid si dam deja comanda de piesele necesare, pentru ca reparatia masinii sa dureze cat mai putin, toate acestea gratuit.

AVANTAJELE NOASTRE

Este bine sa apelezi la o firma de tractari auto Pentru siguranta pe care ti-o ofera o echipa desavarsita de profesionisti care au tractat vehicule de toate tipurile, avariate sau in stare precara. De asemenea, este de preferat sa optati pentru servicii de tractari auto si depanari auto profesionale, tinand cont de faptul ca tariful in cazul acestora nu depaseste suma pe care va poate fi solicitata de o persoana nespecializata. Important, in acest caz, este ca vehiculul dumneavoastra sa fie tractat in siguranta, mai ales in caz de avarii.

Autovehiculul tău a suferit o daună auto? Avem grijă să nu-i simți lipsa cât timp se află la noi în service, așa că îți oferim, cu costuri mici, MAŞINĂ LA SCHIMB pe perioada reparației. Mașina de schimb se acordă în următoarele condiții:dacă imobilizarea vehiculului ce intră în reparație depășește 2 zile, în limita disponibilității si în limita a 100 km/zi

Ne poti suna direct la numerele de contact sau poti aplica online prin formularul site-ului si in mai putin de 2 ore cineva iti va prelua cazul.

CE ALTCEVA OFERIM?

Echipa noastra iti spune la dispozitie servicii si piese auto de cea mai buna calitate. Printre serviciile noastre se pot enumara urmatoarele: tinichigerie auto, vopsitorie auto, mecanica auto, verificare si intretinere auto, diagnoza auto, dar si alte servicii pentru care va invitam sa ne vizitati, deoarece numai asa puteti beneficia de o gama larga de servicii pe care service-ul nostru vi le poate oferi, la preturi avantajoase.
☎ Apeluri de urgenta » 24/7

Vrei sa ne faci o vizita? Te asteptam pe la noi.